81 de modele si formulare necesare la incheierea, modificarea si incetarea contractului individual de munca la doar 65 lei – ultima zi de reducere

Astazi este ultima zi in care puteti achizitiona pachetul de 81 de modele si formulare necesare la incheierea, modificarea si incetarea contractului individual de munca la pretul de numai 65 de lei, in loc de 93 de lei (30% reducere).

Pachetul cuprinde lucrarile:
20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca;

Modificarea contractului individual de munca – 21 de modele si formulare necesare;

40 de modele si formulare necesare la incetarea contractului individual de munca

Documentele sunt redactate in acord cu reglementarile impuse de legislatia muncii, sunt editabile si contin indicatii si sfaturi pentru a fi completate corect si folosite in orice unitate.
Plata se face cu ordin de plata.
Pentru a comanda pachetul:
– se completeaza campurile din formularul de mai jos;
– dupa finalizarea comenzii, veti primi pe adresa de e-mail comunicata in formularul de comanda factura proforma pentru a putea efectua plata;
– se achita contravaloarea lucrarii in contul RO13 CECE B202 30RO N366 6480, deschis la CEC Bank, pentru SC HEAD TO HEAD CONSULTING SRL, cod fiscal 18706816;
– se livreaza lucrarea pe adresa de e-mail completata in formularul de comanda imediat dupa confirmarea platii (in maximum 24 de ore).
– o data cu livrarea comenzii veti primi si factura fiscala.

Formular comanda
[contact-form-7 404 "Not Found"]
(Visited 401 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.