Sinteza saptamanii 30 septembrie – 3 octombrie (Modificarea contractului individual de munca: fisa de informare a salariatului [DOC], Contractul colectiv de munca la nivel de sector de activitate – cui se aplica…)

In materialul de fata va prezentam cele mai importante articole din saptamana recent incheiata.

*Modificarea contractului individual de munca: fisa de informare a salariatului [DOC]

Fisa de informare a salariatului la modificarea contractului individual de munca (in conformitate cu prevederile art.17 din Codul muncii, republicat)

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

 

*Contractul colectiv de munca la nivel de sector de activitate – cui se aplica

*Baza de calcul a indemnizatiei de concediu medical: model adeverinta cu veniturile din ultimele 6 luni inainte de incetarea contractului de munca [doc]

*Contributia pentru somaj in cazul salariatului pensionar

*Reducerea cotelor de contributii de asigurari sociale datorate de angajator

(Visited 361 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


four × 9 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.