ANAF atentioneaza contribuabilii asupra unei posibile fraude prin sms

ANAF informeaza contribuabilii, printr-un comunicat publicat in data de 04.11.2014, asupra unei posibile fraude care se analizeaza zilele acestea.

Vezi aici lucrarile din Libraria contabun.ro

rsz_like

 

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

 

Persoanele fizice receptioneaza pe telefoane sms-uri in care sunt informati ca au datorii la ANAF, care este cuantumul acestora si sunt sfatuiti sa apeleze un numar de telefon in vederea obtinerii unei reduceri sau evitarii executarii silite.

ANAF atentioneaza contrubuabilii ca aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale si sa nu dea curs solicitarilor din acestea.

Contribuabilii care primesc astfel de sms-uri sunt rugati sa se adreseze organelor fiscale de care apartin in vederea clarificarii starii de fapt fiscale.

(Visited 332 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


3 − = two

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.