Ziua de 31 decembrie 2014 – zi libera pentru bugetari

Reamintim ca pentru salariatii din sectorul public ziua de 31 decembrie 2014 este zi libera, potrivit HG nr.1090/2014 pentru stabilirea unor zile lucratoare ca zile libere, publicata in Monitorul Oficial nr.901 din 11 decembrie 2014.

Vezi aici lucrarile din Libraria contabun.ro

rsz_like

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

Salariatii din sectorul public au avut liber si in ziua de 24 decmebrie 2014.

Pentru zilele stabilite ca zile libere, institutiile publice fie au desfasurat activitate in regim de program normal in zilele de 13 si 20 decembrie 2014 fie vor prelungi corespunzator timpul de lucru, pana la 31 ianuarie 2015, potrivit planificarilor stabilite.

Ziua libera de 31 decembrie 2014 nu se acorda in locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.

Aceste dispozitii nu se aplica magistratilor si celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in ziua de 31 decembrie 2014 si nici participantilor in aceste procese.

Aceste dispozitii nu se aplica nici personalului din cadrul Trezoreriei Statului care desfasoara in ziua respectiva activitati stabilite prin Normele metodologice privind incheierea exercitiului bugetar al anului 2014, aprobate prin ordin al ministrului finantelor publice.

Dispozitiile HG nr. 1090/2014 pot fi aplicate si angajatilor din sectorul privat, in masura in care partenerii sociali stabilesc astfel.

(Visited 404 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 + nine =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.