145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca – oferta speciala

OFERTA SPECIALA pentru lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” continua pana la 08.02.2015.

Pretul de lansare a lucrarii este de 65 de lei (25% reducere), in loc de 87 de lei, pret intreg.

 

Lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” vine in ajutorul angajatorilor oferind, in cele 306 de pagini, 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, impartite pe domenii pentru a putea fi usor de folosit, cu explicati si sfaturi, astfel incat orice document intocmit sa fie in acord cu reglementarile impuse de legislatia muncii.

Modelele si formularele din lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” sunt editabile si contin indicatii si sfaturi pentru a fi completate corect, adaptate si folosite in orice unitate.

Lucrarea este livrata atat in format pdf. cat si in format doc.

Pentru detalii si pentru formularul de comanda accesati linkul: http://www.contabun.ro/2014/12/08/145-de-modele-si-formulare-necesare-la-incheierea-executarea-modificarea-suspendarea-si-incetarea-contractului-individual-de-munca/

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la nr.tel. 0741764407 sau 0740041898.

(Visited 494 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 7041 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.