Model decizie incetare suspendare contract de munca

Va prezentam, mai jos, un model de Decizie de incetare a suspendarii contractului individual de munca.

Decizie de incetare a suspendarii contractului individual de munca (model general)

Antetul societatii

Decizia nr. ………. / ………………..
de incetare a suspendarii contractului inividual de munca

Avand in vedere …………………………………………………………….., cauza potrivit careia inceteaza situatia, iar salariatul isi reia activitatea.
Avand in vedere ca suspendarea a fost dispusa pe o perioada de ….. zile, incepand cu data de …………… si pana la data de ………………., in temeiul prevederilor art. … alin. (…) lit. …) din Codul muncii.
In temeiul Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale si a prerogativelor stabilite prin actul constitutiv al societatii, reprezentantul legal al SC ……… SRL emite urmatoarea

Decizie:

Art.1 Incepand cu data de ………………… inceteaza perioada de suspendare a contractului individual de munca, inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor cu nr. …………. din data de ……………, salariatul ……………………………… reluandu-si activitatea.
Art. 2 Prevederile prezentei decizii vor fi aduse la indeplinire de ………………………. .
Art.3 Prezenta decizie poate fi contestata in termen de 45 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta, la instanta judecatoreasca competenta in a carei circumscriptie isi are domiciliul, resedinta sau locul de munca reclamantul, Tribunalul ……………….. .

Reprezentant legal ,

Dovada comunicarii:
(semnatura salariatului si data/dovada comunicarii)

Extras din lucrarile:

145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

Suspendarea contractului individual de munca – 33 de modele si formulare necesare

(Visited 513 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 4 = one

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.