30 aprilie 2015 – termen depunere bilant pentru persoanele juridice fara scop patrimonial

Maine, 30 aprilie 2015, persoanele juridice fara scop patrimonial au termen pentru depunerea situatiilor financiare pentru anul 2014.

Printre persoanele juridice fara scop patrimonial se numara: asociatiile, fundatiile sau alte organizatii de acest fel, partidele politice, patronatele, organizatiile sindicale, cultele religioase, altele asemenea infiintate in baza unor legi speciale.

Aceste entitati trebuie sa depuna situatiile financiare pe 2014 in termen de 120 de zile de la incheierea exercitiului financiar, respectiv 30 aprilie 2015.

Situatiile financiare la 31 decembrie 2014 se depun la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice in format hartie si in format electronic sau se transmit in format electronic, avand atasata o semnatura electronica extinsa.

Programul de asistenta cu ajutorul caruia se genereaza un fisier de tip PDF avand atasat un fisier xml si un fisier cu extensia zip poate fi descarcat de aici.

 

(Visited 308 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ one = 4

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.