Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit pentru cei care lupta cu o boala incurabila

HOSPICE Casa Sperantei deruleaza in acesta perioada Campania „2% pentru DEMNITATE“, un proiect dedicat celor care, in lupta cu o boala incurabila, sunt nevoiti sa depaseasca toate barierele pe care aceasta le aduce odata cu ea. Recastigarea DEMNITATII este primul pas pe care cel diagnosticat cu o astfel de boala trebuie sa il faca pentru a avea sansa de a isi duce povestea mai departe.

In fiecare an, in Romania, mii de oameni sunt diagnosticati cu o boala incurabila, iar nevoia de ingrijire si consiliere este doar in mic procent acoperita la nivel national. Din 1992 pana acum, 14.600 de oameni aflati intr-o cursa nedreapta au gasit alinare la HOSPICE. Ei si familiile lor au primit sprijin atunci cand au avut nevoie si au aflat cum isi pot recastiga demnitatea in fata unui inamic nevazut.

HOSPICE Casa Sperantei ofera copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi.

Intregul sprijin al fundatiei este gratuit si oferit neconditionat bolnavilor si familiilor acestora, indiferent de conditia materiala, starea sociala si mediul din care provin pacientii.

Cei care doresc sa sprijine activitatea organizatiei, mai au timp pana in 25 mai 2015 sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE, prin completarea formularului 230 (in cazul veniturilor din salarii) sau 200 (in cazul persoanelor care au obtinut venituri din activitati independente).

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe http://2lasuta.hospice.ro

(Visited 330 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− four = 0

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.