Contractul individual de munca, contractul colectiv de munca si regulamentul intern: modele, formulare si informatii utile

In perioada 18.05.2015 – 31.05.2015 puteti achizitiona pachetul “Contractul individual de munca, contractul colectiv de munca si regulamentul intern: modele, formulare si informatii utile” la pretul de 164 lei, in loc de 205 lei (20% reducere).

Pachetul cuprinde 3 lucrari din Libraria contabun.ro in care gasiti toate documentele necesare activitatii de administrare personal prevazute de legislatia muncii si anume lucrarile:

145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca;

Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic;

Regulament intern: model si documente conexe.

Documentele sunt redactate in acord cu reglementarile impuse de legislatia muncii, actualizate la zi, sunt editabile si contin indicatii si sfaturi pentru a fi completate corect si folosite in orice unitate.

Plata se face cu ordin de plata.

Pentru a comanda pachetul:
– se completeaza campurile din formularul de mai jos;
– dupa finalizarea comenzii, veti primi pe adresa de e-mail comunicata in formularul de comanda factura proforma pentru a putea efectua plata;
– se achita contravaloarea lucrarii in contul RO13 CECE B202 30RO N366 6480, deschis la CEC Bank, pentru SC HEAD TO HEAD CONSULTING SRL, cod fiscal 18706816;
– se livreaza lucrarea pe adresa de e-mail completata in formularul de comanda imediat dupa confirmarea platii (in maximum 24 de ore).
– o data cu livrarea comenzii veti primi si factura fiscala.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 0741764407 sau la adresa de e-mail: office@contabun.ro.

Formular comanda
 [contact-form-7 404 "Not Found"]

 

(Visited 640 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


six − 5 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.