Pe ce documente nu se mai aplica stampila din 23 iulie 2015?

Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe declaratii, cereri sau orice alte documente depuse la institutiile sau autoritatile publice.

Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe documente sau orice alte inscrisuri emise in relatia dintre acestea.

Aceste prevederi au intrat in vigoare de la data de 23.07.2015, data de la care s-au abrogat toate prevederile legale referitoare la obligatia aplicarii stampilei de catre persoanele si entitatile prevazute mai sus.

Baza legala: Art.V din OG nr.17/2015 privind reglementarea unor masuri fiscal – bugetare si modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial nr.540 din 20 iulie 2015.

(Visited 1,166 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


seven + = 15

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.