Atentie! Tentativa de frauda in numele ANAF

Directia Generala Antifrauda Fiscala a emis o atentionare, pe pagina de Facebook, prin care avertizeaza contribuabilii asupra unei tentative frauduloase de colectare a unor date confidentiale (phishing) si recomanda tuturor reprezentantilor operatorilor economici sa ignore orice solicitare de date confidentiale primita de la adrese de email cu origine indoielnica.

 

Atentionarea este emisa in contextul in care mai multi contibuabili au primit e-mail-uri suspecte in numele ANAF prin care erau informati ca societatea este verificata si trebuie sa trimita la o adresa de e-mail comunicata o serie de documente si informatii confidentiale privind societatea.

Contribuabilii sunt atentionati sa nu ia in considerare astfel de solicitari, intrucat inspectorii antifrauda pot accesa aceste informatii din bazele de date ale ANAF, iar orice alte date suplimentare sunt solicitate oficial in cadrul controalelor antifrauda inopinate.

(Visited 178 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


five × 3 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.