Team HOSPICE, la Maratonul Bucuresti

Peste 500 de alergatori au alcatuit anul acesta Team HOSPICE si au facut PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul Bucuresti. Dintre acestia, 100 de participanti au initiat actiuni de strangere de fonduri pe platforma galantom.ro si au reusit sa adune 57.000 de lei pentru cauza HOSPICE. Suma reprezinta mai mult de o treime din suma totala stransa aici, de catre alergatorii maratonului.

La Maratonul Bucuresti 2015, Team HOSPICE a fost incurajata de jucatorii Clubului Steaua si de vedetele Europa FM. In 4 octombrie, Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Alin Tosca si Guilherme Sitya au fost prezenti in Piata Constitutiei, la cortul HOSPICE. In aceeasi zi, Marcela Stancu , Victor Silaghi si Gabriel Oprescu au intrat in cursa alaturi de Team HOSPICE si au primit incurajarile si aplauzele colegilor de la Europa FM. Tot in zona dedicata alergatorilor HOSPICE au fost prezenti Andrei Rosu si Adriana Istrate, doi atleti care au reusit sa inregistreze performante de invidiat si sa bata recorduri mondiale.

Toate fondurile obtinute de HOSPICE Casa Sperantei in cadrul Maratonului Bucuresti sunt dedicate copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila.

Sponsori: Kaufland Romania, HERVIS Sports, Coca-Cola Hellenic, InterContinental
Partener media: Europa FM

***
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× four = 8

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.