60.000 de euro pentru cauza HOSPICE, la Maratonul Bucuresti 2015

Team HOSPICE a fost si in acest an cea mai mare echipa asociata unei cauze, la Maratonul Bucuresti. Peste 500 de oameni au alergat anul acesta in Team HOSPICE pentru curaj, demnitate si speranta. Cu PASI MARI si inima deschisa, participantii au dedicat efortul lor copiilor si adultilor din Romania care infrunta o boala incurabila.

Cu ajutorul alergatorilor, sustinatorilor si companiilor partenere, HOSPICE Casa Sperantei a strans peste 60.000 de euro, fonduri ce vor fi folosite integral pentru a oferi sprijin si mangaiere celor care se afla intr-o etapa dificila a vietii lor.

Team HOSPICE a fost sustinuta la Maratonul Bucuresti 2015 de Kaufland Romania, HERVIS Sports, Coca-Cola Hellenic, InterContinental, Echipa Steaua Bucuresti, Echipa Europa FM si mii de oameni inimosi.

***
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

(Visited 218 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 6 = twelve

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.