Margarita Mamsirova si London Festival Opera, pe aceeasi scena, pentru HOSPICE Casa Sperantei

Vineri, 16 octombrie, la Palatul Cercul Militar din Bucuresti, se vor auzi cele mai cunoscute arii, in interpretarea sopranei Margarita Mamsirova, de la Teatrul Bolshoi din Moscova si a artistilor London Festival Opera.

Vocile celebre se reunesc la Bucuresti pentru Edelweiss Grand Opera Dinner, un eveniment special organizat de HOSPICE Casa Sperantei pentru copiii si adultii din Romania care infrunta o boala incurabila.

Gazda serii va fi Maia Morgenstern, o veche sustinatoare a cauzei HOSPICE. Invitatii Edelweiss Grand Opera Dinner vor avea parte de o seara artistica de exceptie, completata de o cina gourmet si de bauturi rafinate. Evenimentul include si o licitatie cu strigare, in urma careia participantii isi vor putea adjudeca obiecte-unicat si experiente inedite. Printre piesele licitate se numara „Regatta Experience“ – trei zile de poveste pe ambarcatiuni de lux; „Opera Package“ – o excursie la Glyndebourne si o vizita la Castelul Arundel, din Marea Britanie; „Phoenix Experience“ – sase zile pe proprietatea uimitoare a lui Jennifer si Harve Sarteau, din Scottsdale, Arizona; tricoul lui Cristiano Ronaldo – cu semnatura acestuia si o lucrare unicat a lui Stefan Caltia.

Edelweiss Grand Opera Dinner are ca scop strangerea de fonduri pentru functionarea Centrului HOSPICE din Bucuresti, inaugurat in toamna anului trecut. Acesta este primul centru de ingrijire paliativa cu servicii integrate din Bucuresti. Realizarea sa a fost posibila in urma unei campanii de sase ani in care s-au strans peste 5 milioane de euro.
***
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ 8 = nine

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.