Campanie de FAPTE BUNE, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE Casa Sperantei lanseaza o noua campanie dedicata copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila. Sub sloganul: „Faptele bune nu au nevoie de o ocazie speciala. Fa o fapta buna in fiecare zi!“, organizatia doreste sa faca auzita vocea miilor de oameni care au nevoie de sprijinul nostru, intr-o lupta nedreapta, cu un dusman invizibil.

Campania se adreseaza in special acelora dintre noi care au inteles ca gesturile mici fac diferenta. Cu doar 1 leu pe zi, putem insenina viata cuiva care se afla intr-un moment dificil al propriei existente si putem darui speranta celor dragi acestuia.

Mecanismul recurentei este facil si presupune ca donatorul sa aleaga una dintre modalitatile de plata care ii este la indemana pentru a darui o anumita suma lunar unui pacient ingrijit de HOSPICE Casa Sperantei: online, pe http://www.hospice.ro/doneaza/, prin transfer bancar sau debit direct, in contul fundatiei, prin mandat postal sau prin donatie directa, la unul dintre sediile organizatiei.

Suma de referinta este cea de 1 leu pe zi (30 de lei pe luna), insa donatorul are libertate totala in alegerea cuantumului sprijinului sau, fie el recurent (lunar) sau punctual (donatie unica).

Cei care aleg sa faca o fapta buna in fiecare zi pentru a readuce zambetul cuiva care infrunta o boala incurabila, vor afla periodic cum a schimbat gestul lor viata acelei persoane.

***

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in România. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie. 

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ 5 = eleven

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.