Black Week 20.11.2015 – 27.11.2015: reducere 70% la a doua lucrare cumparata din libraria contabun.ro

Contabun.ro organizeaza in perioada 20 noiembrie – 27 noiembrie 2015, Black Week. Astfel, la o lucrare cumparata primiti o reducere de 70% la un al doilea produs comandat din libraria contabun.ro (reducerea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica).

 

Mai jos gasiti lucrarile aflate in libraria contabun.ro si preturile acestora dupa aplicarea reducerii de 70%:

* 12 modele si formulare necesare la negocierea, incheierea si inregistrarea contractului colectiv de munca la nivel de unitate. Pret site: 27 lei (pret cu reducere aplicata: 8,1 lei).
* 20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca. Pret site: 29 lei (pret cu reducere aplicata: 8,7 lei).
* 40 de modele si formulare necesare la incetarea contractului individual de munca. Pret site: 37 lei (pret cu reducere aplicata: 11,1 lei).
* Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare. Pret site: 54 lei (pret cu reducere aplicata: 16,2 lei).
* Modificarea contractului individual de munca – 21 de modele si formulare necesare. Pret site: 27 lei (pret cu reducere aplicata: 8,1 lei).
* Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic. Pret site: 49 lei (pret cu reducere aplicata: 14,7 lei).
* Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic. Pret site: 49 lei (pret cu reducere aplicata: 14,7).
* Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare. Pret site: 39 lei (pret cu reducere aplicata: 11,7 lei).
* Regulament intern: model si documente conexe. Pret site: 69 lei (pret cu reducere aplicata: 20,7 lei).
* Suspendarea contractului individual de munca – 33 de modele si formulare necesare. Pret site: 27 lei (pret cu reducere aplicata: 8,1 lei).
* Concedierea colectiva – ghid practic. Pret site: 45 lei (pret cu reducere aplicata: 13,5 lei).

Nota:

145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca. Pret site: 87 lei (aceasta este cea mai scumpa lucrare din librarie, asa ca reducerea nu i se aplica).

(Visited 161 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 × nine =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.169 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.