Atentie! O noua tentativa de frauda in numele ANAF

ANAF avertizeaza contribuabilii cu privire la existenta unui site care nu apartine institutiei prin intermediul caruia contribuabililor li se cer date personale, inclusiv numarul cardului bancar, in vederea restituirii unei taxe.

Desi site-ul in cauza a fost raportat la furnizorul de domeniu si a fost dezactivat, contribuabilii sunt atentionati sa ignore orice solicitare de date confidentiale primita de la surse cu origine indoielnica.

Reamintim ca in luna septembrie 2015 a mai fost emisa o atentionare frauda in numele ANAF, de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, in contextul in care mai multi contibuabili au primit e-mail-uri suspecte in numele ANAF prin care erau informati ca societatea este verificata si trebuie sa trimita la o adresa de e-mail comunicata o serie de documente si informatii confidentiale privind societatea.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


three × = 18

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.