Localurile care organizeaza petreceri de revelion vor fi verificate de ANAF

Conducerea ANAF a decis ca, odata cu finalizarea primei etape a operatiunii “Cristal” si pana la reluarea acesteia, la inceputul lui 2016, toate resursele operative si materiale implicate in verificarea centrelor engros din toata tara sa fie relocate in cadrul unei noi operatiuni denumita “Revelion 2016”.

Astfel, in intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul intregii tari, localurile care organizeaza petreceri de revelion.

In cadrul acestei operatiuni se urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective.

Actiunea se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. In etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise si proprii, legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vanzare, cuantumul aprovizionarilor si inregistrarea acestora in evidentele contabile, s-au alcatuit profilele de risc si esantionul de verificat.

(Visited 210 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 × = fifty six

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.