Atentie! Codul muncii se modifica din 12.08.2016. Se introduce o noua situatie de suspendare a CIM

Reamintim ca incepand de maine, 12 august 2016, Codul muncii se completeaza cu o noua prevedere, se introduce o noua situatie de suspendare a contractului de munca, la initiativa salariatului, pe durata concediului de acomodare.

Vezi aici lucrarile din Libraria contabun.ro

Cine poate solicita concediu de acomodare si pentru ce perioada, ce trebuie sa stie salariatii care doresc sa solicite acest concediu, ce obligatii are angajatorul, ce amenzi risca angajatorul daca nu aproba concediul de acomodare si care este articolul din Codul muncii care se modifica aflati aici Codul muncii se modifica din 12 august 2016. Se introduce o noua situatie de suspendare a contractului de munca si aici Concediul de acomodare in cazul adoptiei: ce trebuie sa stie angajatorii.

Rate this post
(Visited 316 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 + = nine

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.