Majorare contributii contracte part-time: (OG 4/2017)

Ordonanta care schimba impozitarea contractelor part-time a fost publicata in Monitorul Oficial si trebuie aplicata de la 1 august.
*Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare
*145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

Astfel, in Monitorul Oficial nr. 598 din 25.07.2017 a fost publicata Ordonanta Guvernului Romaniei nr. 4/20.07.2017pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Forma finală aprobata de Executiv releva ca statul a renuntat la ideea de a cere o declaratie pe propria raspundere persoanelor care realizeaza in aceeasi luna venituri din salarii in baza a doua sau mai multe contracte individuale de munca, gandindu-se acum la o alta procedura, care va fi stabilita de Ministerul Finantelor, informeaza profit.ro.

ordonanta nr.4 din 20 iulie 2017 – in format pdf, descarca de aici

Contabun.ro a scris mai multe despre acest subiect aici: Angajatii part-time, taxati cat pentru full-time (oficial)

(Visited 9,679 times, 1 visits today)

One Response to Majorare contributii contracte part-time: (OG 4/2017)

  1. teodora says:

    si daca am un angajat in conc.medical de la 1 aug?…cu part-time…tot asa retin ? la 1450? el are 363 acum… multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× four = 36

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.