Adeverintele de concediu medical ar putea fi eliberate online

Activitatea medicilor de familie va fi debirocratizata, iar o serie de acte inutile vor fi desfiintate, a anuntat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

De asemenea, acesta a transmis ca analizeaza posibilitatea ca adeverintele de concediu medical sa poata fi eliberate online.

„Debirocratizam activitatea medicilor de familie, desfiintam o serie de acte, pe care le consideram inutile si studiem posibilitatea ca, in ceea ce priveste eliberarea concediilor medicale, aceasta sa se faca electronic, pentru a scadea birocratia si in acest domeniu. Toate actele legislative care vor fi modificate vor respecta procedura de transparenta decizionala si de consultare cu toti cei implicati”, a mai spus Florian Bodog.

Contabun.ro a mai publicat si:
* Adeverinta pentru medicul de familie cu zilele de concediu medical din ultimele 12 luni – model oficial 2017
* Poprire salariu in cazul unui salariat aflat in concediu medical
* Se poate majora salariul unui angajat aflat in concediu medical?

(Visited 509 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ 7 = eleven

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.