Formularul 092 trebuie depus pana joi, 7 septembrie

Informam contribuabilii ca primul termen prevazut in Calendarul obligatiilor fiscale aferent lunii septembrie, este data de joi, 07.09.2017, respectiv pentru depunerea Formularului 092 – Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania.
* 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca
* Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare

Totodata, reamintim faptul ca pe site-ul ANAF, la adresa www.anaf.ro – Legislatie persoane juridice, este publicat Calendarul obligatiilor fiscale 2017.

In acest sens, formularele pe care contribuabilii trebuie sa le depuna la organul fiscal competent si informatiile privind termenele de plata aferente lunii septembrie 2017, se regasesc accesand link-ul : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Calendar/Calendar_obligatii_fiscale_2017.htm#sep

Sursa:DGRFP Galati

(Visited 516 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 1 = one

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.