Sesiune speciala a examenului de acces la stagiu in luna decembrie (oficial CECCAR)

In atentia absolventilor programelor de masterat care doresc sa beneficieze de inscrierea la stagiu in baza protocoalelor de colaborare incheiate de CECCAR cu facultatile de profil.


Potrivit art. 3 alin. (1^1) din OG nr. 65/1994, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, la cerere se pot inscrie direct la stagiu absolventii cursurilor de master, organizate de facultatile de profil, in baza protocoalelor de echivalare a disciplinelor de la examenele de master cu cele de la examenul de admitere in profesie, incheiate de universitati cu CECCAR.

Pentru finalizarea procesului de inscriere la stagiu a absolventilor programelor de masterat, in urma verificarii dosarelor depuse, precum si in baza protocoalelor de colaborare incheiate cu facultatile de profil din tara, in cursul lunii decembrie a acestui an CECCAR va organiza o sesiune speciala a examenului de acces la stagiu.

Lista absolventilor de masterat care vor participa la examenul din luna decembrie a.c., precum si disciplinele la care vor sustine examene, vor fi publicate pe site-urile filialelor CECCAR in cursul lunii noiembrie a.c.

Precizam ca disciplinele la care se va sustine examenul in luna decembrie vor fi stabilite in baza prevederilor protocoalelor de colaborare cu universitatile de profil, precum si in baza situatiei notelor obtinute de absolventi in timpul programelor de masterat, la disciplinele echivalate cu cele de admitere la stagiul organizat de CECCAR.
Sursa: CECCAR Suceava

(Visited 459 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.