Comisia de buget-finante: Prin contul TVA se vor putea achita catre stat si alte obligatii fiscale

Membrii Comisiei de buget-finante a Camerei au adoptat, in sedinta de luni, un amendament la propunerea legislativa pentru aprobarea OUG privind TVA split, potrivit caruia, prin contul TVA, se pot achita si alte obligatii fiscale catre stat.
Amendamentul a fost propus de Camera Consultantilor Fiscali si a fost adoptat cu unanimitate.
Propunerea legislativa pentru aprobarea OUG privind TVA split ar putea sa intre miercuri pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, daca membrii Comisiei de buget-finante vor emite un raport in sedinta de luni.

Senatul a adoptat, pe 31 octombrie, proiectul de Lege de aprobare a ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA, care se va aplica companiilor aflate in insolventa sau inregistreaza intârzieri la plata TVA. Proiectul Legii de aprobare a Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA a fost adoptat cu 54 de voturi „pentru” si 45 „impotriva”.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Consultantii fiscali, despre split TVA: Nu este optional, va afecta orice persoana impozabila
*Senatul a adoptat Legea privind split TVA. Cui se va aplica

(Visited 323 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 + two =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.