15 decembrie 2017: termen pentru plata celei de a doua rate din impozitul pe veniturile din activitati agricole

Contribuabilii care obtin venituri din activitati agricole stabilite prin norme de venit au termen de plata pentru cea de a doua rata din impozitul pe venit şi a contributiei de asigurari sociale de sanatate, vineri, 15 decembrie 2017.

Impozitul pe veniturile din activitati agricole, cat şi contributia de asigurari de sanatate, sunt stabilite prin decizie de impunere emisa de organul fiscal de domiciliu, comunicata contribuabililor potrivit prevederilor Codului de procedura fiscala, cu modificarile şi completarile ulterioare.

Deciziile emise de organele fiscale au la baza declaratiile 221 depuse de contribuabili şi care au avut termen de depunere 25 mai 2017.

Impozitul pe veniturile din activitati agricole poate fi achitat atat la trezoreriile unde isi au domiciliul contribuabilii, cat si la unitatile administrativ teritoriale cu care Directia Generala Regionala a Finantelor Publice are incheiate protocoale valabile.

Contabun.ro a mai publicat si:
*21 decembrie 2017: termen limita de declarare si plata a obligatiilor lunii decembrie
*Calendarul obligatiilor fiscale pe luna decembrie 2017

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight + 7 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.