21 decembrie 2017: termen limita de declarare si plata a obligatiilor lunii noiembrie

ANAF va aduce la cunostinta ca data de 21.12.2017 este termen de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a obligatiilor fiscale:

Precizari suplimentare:

-Intre declaratiile cu termen de depunere 21.12.2017 enumeram: Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat,formular100, Declaratie privind contributiile sociale obligatorii si impozitul pe venit,formular 112,Decont de TVA, formular 300,Decont special de TVA, formular 301, Declaratie informativa privind achizitiile intracomunitare, prestarile de servicii intracomunitare VIES, formular 390.

-Plata obligatiilor fiscale privind: impozitul pe veniturile din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor,precum si a contributiior sociale obligatorii , aferente trimestrului IV, 2017,datorate de catre contribuabilii care obtin astfel de venituri, Calendarul complet al termenelor de depunere a declaratiior fiscale si termenele de plata a obligatiilor fiscale poate fi consultat pe site-ul ANAF.

Contabun.ro a mai publicat si:
* Calendarul obligatiilor fiscale pe luna decembrie 2017
* 21 decembrie 2017: termen limita pentru plata anticipata a impozitului pe venit (trimestrul IV 2017)
* 21 decembrie 2017: termen limita de declarare si plata a obligatiilor lunii decembrie

(Visited 370 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 − six =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.