Eroare la documentul de confirmare: speta ANAF

Intrebare: Cum se rezolva urmatoare eroare care apare in momentul in care se incarca documentul de confirmare pe site-ul ANAF? ”Ne cerem scuze, dar cererea dumneavoastra nu a putut fi indeplinita! Documentul de confirmare a depasit limita maxima admisa de 3Mb. Va rugam descarcati un nou document de confirmare, completati-l si reincercati transmiterea.”

Raspuns ANAF: Pentru a putea incarca documentul de confirmare este necesar sa se descarce un nou document de confirmare de pe portalul ANAF, sa se completeze, valideze si sa se semneze, atat de titular, cat și de autoritatea de certificare. Dupa semnare, noul document de confirmare trebuie transmis pe portal la sectiunea “Inregistrare certificate calificate” sau “Reinnoire certificate calificate”. Aceasta eroare apare deoarece la completari succesive ale documentului dimensiunea acestuia se mareste si nu mai este acceptat de aplicatie.

Baza legala: Instructiuni nr 1 / 2018 articolul 1

Contabun.ro a mai publicat si:
* Depunerea electronica a declaratiilor fiscale (info ANAF)
* Reamintim: Cum obtii recipisa daca nu ai numarul de inregistrare a declaratiei depuse

Sursa: ANAF, speta publicata la 30.01.2018

(Visited 1,537 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


three × = 6

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.