ITM: exista latente de cateva ore la procesarea transmiterilor de REVISAL

Va informam ca exista latente de cateva ore la procesarea transmiterilor de registru efectuate pe Portalul Inspectiei Muncii, ceea ce determina intarzieri de afisare – in pagina “Raport preluari” – a codului de incarcare corespunzator depunerii de ordinul de marime specificat.

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi
*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea siincetarea contractului individual de munca
Mentionam ca data si ora codului returnat dupa procesarea fisierului de actualizare a registrului vor fi aceleasi cu data si ora transmiterii on-line a fisierului .rvs.

Pentru a nu mari timpul de raspuns al sistemului REGES la transmiterile dumneavoastra, va recomandam sa nu efectuati transmiteri repetate ale aceluiasi fisier de registru.

Contabun.ro a mai publicat si:
* Cum modific in Revisal un CIM incetat?
*Absentele nemotivate se inregistreaza in Revisal?

Sursa: ITM Arad

(Visited 532 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


5 × = forty

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.