Declaratia 700: a fost publicat PDF-ul inteligent (modificare vector fiscal online)

Pe site-ul ANAF a fost publicat PDF-ul inteligent pentru generarea D 700 – Declaratie pentru inregistrarea/modificarea in mediu electronic a categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal conform cu OPANAF nr. 2372/01.08.2017, valabil pentru an >=2017.

 

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe
*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare

 

PDF-ul inteligent a fost publicat in data de 22.03.2018.

Versiuni
Vers.19.03.2017 – conform OPANAF nr.2372/01.08.2018

Declaratia pentru inregistrarea/modificarea in mediu electronic a categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal, denumita in continuare declaratie, se completeaza si se transmite ori de cate ori contribuabilii/platitorii solicita, ulterior inregistrarii fiscale, inregistrarea in vectorul fiscal a unor noi categorii de obligatii fiscale sau modificarea categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise initial in vectorul fiscal.

Declaratia se transmite exclusiv prin mijloace electronice de transmitere la distanta, prin intermediul internetului, pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Atentie!

Declaratia NU se depune pentru:
– modificarea sistemului anual/trimestrial de declarare si plata a impozitului pe profit, de catre contribuabilii platitori de impozit pe profit (aceasta se realizeaza prin depunerea formularului 012 “Notificare privind modificarea sistemului anual/trimestrial de declarare si plata a impozitului pe profit”);

-efectuarea optiunii de modificare a anului fiscal (aceasta se realizeaza prin depunerea formularului 014 “Notificare privind modificarea anului fiscal”).

(Visited 923 times, 1 visits today)

One Response to Declaratia 700: a fost publicat PDF-ul inteligent (modificare vector fiscal online)

  1. Pinzaru says:

    Referitor la D700: “Vers.19.03.2018 – conform OPANAF nr.2372/01.08.2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight − 1 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.