Ghid cu privire la inregistrarea informatiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale (oficial ANAF)

Formularul pentru inregistrarea aparatelor de marcat electronice fiscale produse, importate sau achizitionate intracomunitar si a aparatelor de marcat electronice fiscale adaptate pentru a corespunde prevederilor art. 3 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si care auobtinut avizul tehnic favorabil, denumit in continuare formularul „F4101”, este utilizat pentru:
-transmiterea informatiilor necesare inregistrarii aparatelor de marcat electronice fiscale •produse, •importate, sau •achizitionate intracomunitar, si •a aparatelor de marcat electronice fiscale adaptate pentru a corespunde prevederilor art. 3 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si care au obtinut avizul tehnic favorabil.

Completarea formularului „F4101” se efectueaza prin intermediul aplicatiei informatice pusa la dispozitie de catre Centrul National pentru Informatii Financiare, disponibila pe portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in cadrul sectiunii „Declaratii Electronice”.

Descarca de aici Ghid cu privire la inregistrarea informatiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, elaborat de ANAF.

Contabun.ro a mai publicat si:
* OPANAF nr.627/2018: declaratie pentru utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale
* OUG 44/2018: amanarea aplicarii sanctiunilor date firmelor care nu s-au dotat cu case de marcat electronice (info ANAF)

(Visited 746 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 + = nine

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.