Hotararea nr.6/2018: aprobarea modelului de imputernicire pentru consultantul fiscal

HOTARARE Nr. 6/2018 din 27 iunie 2018 privind aprobarea modelului de imputernicire pentru consultantul fiscal/societatea de consultanta fiscala
EMITENT: CAMERA CONSULTANTILOR FISCALI

PUBLICATA IN: MONITORUL OFICIAL NR. 588 din 11 iulie 2018

Avand in vedere prevederile art. 3 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala, aprobata cu modificari prin Legea nr. 198/2002, cu modificarile si completarile ulterioare,

in baza prevederilor art. 17 alin. (1) lit. f) si art. 36 alin. (2) din Regulamentul de organizare si functionare al Camerei Consultantilor Fiscali, aprobat prin Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 3/2017,

Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, intrunit in sedinta din 27 iunie 2018, hotaraste:

ART. 1 Se aproba modelul de imputernicire pentru consultantul fiscal/societatea de consultanta fiscala, prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.

ART. 2 Incepand cu data de 1.09.2018, dovedirea calitatii de reprezentant al clientului in fata organelor fiscale se poate face prin prezentarea imputernicirii in modelul aprobat prin prezenta hotarare, impreuna cu cardul profesional sau cu o copie a vizei anuale pentru persoanele juridice.

ART. 3 In cazul in care dreptul de reprezentare se acorda unei societati de consultanta fiscala, delegatul acesteia va prezenta si mandatul de reprezentare dat de societate.

ART. 4 Incepand cu data de 1.09.2018, modelul de imputernicire pentru consultantul fiscal/societatea de consultanta fiscala va fi pus la dispozitia membrilor si in format tipizat, fara ca formatul tipizat sa reprezinte conditie de validitate.

ART. 5 Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Descarca de aici Hotararea nr.6/2018, in format PDF

(Visited 315 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


one + 3 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.