Comunicarea intre MFP – ANAF si contribuabili va fi realizata exclusiv online

ANAF a pus la dispozitia contribuabililor, in 98% dintre sediile sale, calculatoare in sistem self service.

*(EDITABIL)Regulament intern: model si documente conexe, actualizat conform GDPR
*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM, actualizate conform GDPR

La cerere, contribuabilii vor fi indrumati direct de catre inspectorii fiscali in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale. Lista sediilor in care este disponibil acest nou serviciu pentru contribuabili poate fi accesata la urmatorul link. https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/listeselfservice.htm

De asemenea, inspectorii fiscali vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispozitie de ANAF: inscrierea in Spatiul Privat Virtual, depunerea de declaratii, consultarea ghidurilor și informatiilor existente pe site-ul ANAF etc.

Incepand cu 1 ianuarie 2019, comunicarea intre MFP – ANAF si contribuabili va fi realizata exclusiv online.

Sursa – ANAF

(Visited 235 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight + 4 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.