A4200: aplicatie pentru validarea fisierului XML creat de aparatele de marcat electronice fiscale

Pe site-ul ANAF a fost publicata aplicatia A4200 -aplicatie pentru validarea fisierului XML creat de aparatele de marcat electronice fiscale, continand registrul rapoartelor Z si bonurilor fiscale pentru perioada de raportare curenta, prevazut in sectiunea II.12 din anexa nr. 2 la OPANAF nr. 146/2018. Descarca de aici SOFT J.

*(EDITABIL)145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM, actualizat la zi
*(EDITABIL)Regulament intern: model si documente conexe , actualizat la zi

Versiuni:

10-Sep-2018
– publicat versiunea J1.0.0 de validator pt bonuri fiscale (Registru)
– publicat versiunea P1.0.0 generator Pdf pt bonuri fiscale (Registru)

De asemenea, a fost publicata si aplicatia A4203 – aplicatie pentru validarea fisierelor XML create de aparatele de marcat electronice fiscale altele decat cele utilizate in activitatea de schimb valutar sau in activitatea de taximetrie (inclusiv cele utilizate in aeroporturi), continand bonurile fiscale (sectiunea II.3) si raportul Z (sectiunea II.7) pentru o zi fiscala, in conformitate cu anexa nr. 2 la OPANAF nr. 146/2018. Descarca de aici A4203, SOFT J.

Versiuni

10-Sep-2018
– publicat versiunea J1.0.0 de validator pt bonuri fiscale de uz general – folosit indirect de catre validatorul A4200
– publicat versiunea X1.0.0 generator Pdf pt bonuri fiscale de uz general – nu se foloseste, dar trebuie sa existe

(Visited 2,908 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 + = eleven

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.