ANAF: Numarul de identificare a noilor case de marcat poate fi obtinut prin Spatiul Privat Virtual

Documentele necesare solicitarii si atribuirii numarului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spatiului Privat Virtual, a anuntat,Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe
*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

„Prin intermediul formularului C801 se poate solicita emiterea certificatului de atribuire a numarului unic de identificare pentru mai multe aparate de marcat electronice fiscale in vederea instalarii in mai multe zone geografice”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Agentiei.

Verificarea formularului C801 depus prin Spatiul Privat Virtual dureaza in medie un minut, apreciaza reprezentantii Fiscului.
„Intr-un interval de timp similar se emite certificatul de atribuire a numarului unic de identificare a aparatelor de marcat si se comunica in contul de SPV. Prin urmare, daca utilizeaza aceasta facilitate oferita de ANAF in colaborare cu Centrul National pentru Informati Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obtine certificatul in cel mult trei minute”, se detaliaza in documentul de presa al Fiscului.

Totodata, pe site-ul www.anaf.ro/Asistenta Contribuabili/Ghiduri curente, a fost publicat Ghidul cu privire la inregistrarea informatiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, precum si la emiterea Certificatului de atribuire a numarului unic de identificare.

Informatii suplimentare se pot obtine si telefonic, apeland Serviciul central de asistenta telefonica a contribuabililor – Call-center, la nr. de telefon 031.403.91.60.

„Agentia Nationala de Administrare Fiscala a intreprins toate demersurile pentru a facilita operatorilor economici obtinerea numarului unic de identificare a caselor de marcat si le recomanda acestora sa solicite certificatele prin intermediul Spatiului Privat Virtual”, se subliniaza in comunicatul de presa al ANAF.

Contabun.ro a mai publicat si:
*ANAF : nedepunerea formularului C801 nu este o contraventie
*OPANAF nr.627/2018: declaratie pentru utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale

(Visited 266 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 − = one

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.