ITM: precizari privind suportul REVISAL pentru angajatori

Pentru angajatori, suportul tehnic si sugestiile referitoare la situatiile intalnite in utilizarea aplicatiilor REGES/REVISAL, pot fi adresate prin e-mail suportregistru@inspectiamuncii.ro sau apeland ghidul interactiv la numarul de telefon 031.860.19.01.

Insistam asupra faptului ca toate solicitarile transmise prin e-mail trebuie sa fie formulate complet, cu subiect referitor la solicitare, mesajul trebuie sa contina descrierea problemei, identificarea situatiei in care apare (CUI, mesaj eroare, cod incarcare, tip raport etc.) si captura de ecran sau alte atasamente necesare in functie de situatie.

Referitor la situatia semnalata de angajatori in care acestia nu vizualizeaza continutul codului de incarcare REGES/REVISAL, va comunicam ca problema tehnica a fost identificata si se afla in curs de rezolvare. Astfel, depunerile din acest moment sunt deja rezolvate, iar cele anterioare vor fi rezolvate prin reprocesarea depunerilor tuturor angajatorilor efectuate de la inceputul anului, din momentul aparitiei problemei, si pana in prezent, in ordine cronologica. Estimam ca aceasta reprocesare va mai dura aproximativ trei saptamani.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Ai introdus un contract in Revisal si vrei sa-l anulezi? Vezi aici cum poti face asta
*REVISAL: cine il poate completa si cine il poate transmite
*Revisal – ghid practic de completare si transmitere

Sursa: ITM Harghita

(Visited 1,198 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 + three =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.