Ordin 2343/2018: completarea OPANAF 1155/2016 privind emiterea prin intermediul centrului de imprimare masiva a unor acte administrative fiscale si procedural

Ordin nr.2343/2018 din 24 septembrie 2018 privind completarea OPANAF nr.1155/2016 privind emiterea prin intermediul centrului de imprimare masiva a unor acte administrative fiscale si procedural.

*(EDITABIL)145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM, actualizat la zi
*(EDITABIL)Regulament intern: model si documente conexe , actualizat la zi

Emitent: Ministerul Finantelor Publice Agentia Nationala de Administare Fiscala

Publicat in: Monitorul Oficial nr.854 din 9 octombrie 2018

ART. I
Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1.155/2016 privind emiterea prin intermediul centrului de imprimare masiva a unor acte administrative fiscale si procedurale, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 274 din 12 aprilie 2016, cu modificarile si completarile ulterioare, se completeaza dupa cum urmeaza:

– La articolul 2, dupa punctul 28 se introduce un nou punct, punctul 29, cu urmatorul cuprins:
“29. notificare privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii, pentru sustinerea entitatilor nonprofit/unitatilor de cult.”
ART. II

Directia generala de reglementare a colectarii creantelor bugetare, Directia generala proceduri pentru administrarea veniturilor, Directia generala de administrare a marilor contribuabili, directiile generale regionale ale finantelor publice, precum si organele fiscale din subordinea acestora vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.

ART. III
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


seven − = 6

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.