(PDF) GDPR – Procedura de efectuare a ivestigatiilor (MO 892/23.10.2018)

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a emis Decizia nr. 161 din 9 octombrie 2018 privind aprobarea Procedurii de efectuare a investigatiilor. Aceasta a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 892 din 23 octombrie 2018, Partea I si a intrat in vigoare la data publicarii. Prin aceasta decizie se aproba Procedura de efectuare a investigatiilor, prevazuta in anexa.

CAPITOLUL I: Dispozitii generale Art. 1 in exercitarea atributiilor de control prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, de Legea nr. 102/2005 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu modificarile si completarile ulterioare, de Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), precum si de celelalte acte normative aplicabile din domeniul protectiei datelor, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, denumita in continuare ANSPDCP, efectueaza investigatii, cu respectarea prevederilor prezentei proceduri.

Descarca Procedura din 9 octombrie 2018 de efectuare a investigatiilor, in format PDF.

Contabun.ro a mai publicat si-
*(PDF) Formular declarare responsabil cu protectia datelor: oficial ANSPDCP
*Ghid orientativ de aplicare a Regulamentului General privind Protectia Datelor destinat operatorilor

Rate this post
(Visited 337 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 + = thirteen

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.