OPANAF 2716/2018: organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii

In Monitorul Oficial nr.937 din 06.11.2018 a fost publicat Ordinul Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.2716 din 5 noiembrie 2018 pentru modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3610/2016 privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii.

Art. I.
Alineatul (1) al articolului 1 din Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.610/2016 privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.034 din 22 decembrie 2016, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
“(1) Prin prezentul ordin se stabileste competenta de administrare a contribuabililor mijlocii deja selectati/actualizati pana la data intrarii in vigoare a prezentului ordin in sarcina administratiilor judetene ale finantelor publice, in a caror raza teritoriala se afla domiciliul fiscal al contribuabilului mijlociu, precum si in sarcina Administratiei fiscale pentru contribuabili mijlocii constituite la nivelul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti, pentru contribuabilii mijlocii cu domiciliul fiscal in municipiul Bucuresti.”

Art. II.
In toate ordinele presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in care se face trimitere/referire la notiunea de administratiile pentru contribuabili mijlocii constituite la nivelul regiunii si Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti, prin Administratia fiscala pentru contribuabilii mijlocii, aceasta notiune se inlocuieste cu notiunea administratiile judetene ale finantelor publice si Administratia fiscala pentru contribuabili mijlocii constituita la nivelul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti.

Art. III.
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Rate this post
(Visited 460 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 3 = twenty four

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.