ANAF: in atentia contribuabililor mijlocii

In conformitate cu prevederile Legii nr. 30/2018 pentru completarea art. 30 din Codul de procedura fiscala, incepand cu data de 01.11.2018, administrarea obligatiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii, inclusiv de sediile secundare ale acestora, se realizeaza de organul fiscal de la nivel judetean, astfel se transfera competenta de administrare a acestora la nivelul Administratiei Judetene a Finantelor Publice.

Prin Ordinul Presedintelui A.N.A.F. nr. 2716/2018 pentru modificarea O.P.A.N.A.F. nr. 3610/2016 privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii, se stabileste competenta de administrare a acestor contribuabili in sarcina administratiilor judetene ale finantelor publice in a caror raza teritoriala se afla domiciliul fiscal al contribuabililor mijlocii.

Lista completa a trezoreriilor si a codurilor IBAN se poate consulta pe website-ul ANAF, la adresa:
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_juridice/codurile_iban

Rate this post
(Visited 689 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× one = 6

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.