Ordin presedinte CNAS nr. 1549/2018: aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind dobandirea calitatii de asigurat

Multumita colegilor de pe grupul Legislatia muncii&Revisal&Salarizare va informam ca, in Monitorul Oficial nr.1036 din 6 decembrie 2018, a fost publicat Ordinul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr.1549 din 29 noiembrie 2018 privind aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind dobandirea calitatii de asigurat.

Art. 1. – Se aproba Normele metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind dobandirea calitatii de asigurat, prevazute in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 2. – Directiile de specialitate ale Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si casele de asigurari de sanatate vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
Art. 3. – (1) Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului ordin, Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 581/2014 privind aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind dobandirea calitatii de asigurat, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 685 din 19 septembrie 2014, se abroga.
(2) Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Pentru avea acces la acest document, tot ceea ce trebuie sa faceti este va inregistrati pe grupul Legislatia muncii&Revisal&Salarizare, iar apoi sa mergeti la sectiunea Fisiere, de unde il puteti descarca in format PDF.

(Visited 2,358 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ nine = 10

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.