SPV: inregistrarea persoanelor juridice (info ANAF)

Spatiul privat virtual este un serviciu electronic oferit de ANAF pe site-ul www.anaf.ro, prin intermediul caruia se efectueaza comunicarea electronica a informatiilor si inscrisurilor in legatura cu situatia fiscala proprie, fara deplasare la organul fiscal.

Care sunt avantajele utilizarii SPV?
*disponibilitate 24h/24h;
*usor de accesat si nu implica nici un cost;
* permite comunicarea de documente emise de MFP/ANAF:
– automat: decizii de impunere din oficiu, acte administrative fiscale, acte emise de organele de inspectie fiscala, acte de executare silita si alte acte emise de organele fiscale in executarea legii (notificare, invitatie, instiintare, s.a.);
-la cererea persoanelor juridice/entitatilor fara personalitate juridica: certificat de atestare fiscala, certificat de cazier fiscal, situatia obligatiilor fiscale de plata, opinie privind aplicarea legislatiei fiscale, raspuns la sesizari, reclamatii, petitii, cereri de audienta.

Descarca de aici materialul informativ realizat de catre DGRFP Brașov

Contabun.ro a mai publicat și:
*ANAF: Pentru inregistrarea in SPV in calitate de imputernicit nu este necesara procura notariala
*Tutorial video pentru inregistrarea in SPV: oficial MFP

(Visited 957 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 − = zero

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.