CECCAR: Termen-limita pentru obtinerea vizei: 28 februarie 2019

Potrivit Hotararii nr. 19/491 emise de Consiliul Superior al CECCAR in data de 18 ianuarie 2019, facilitatile financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizatiei valabile in anul 2018 se mentin si pentru anul acesta.

Pana la data de 23 februarie a.c. puteti depune online toate documentele necesare obtinerii vizei de exercitare a profesiei. Viza anuala pentru exercitarea profesiei obtinuta anul trecut este valabila pana la data de 28 februarie 2019.

Documentele se vor depune doar online, pe platforma https://raport.ceccar.ro

Va informam ca rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Posta Romana/curier nu vor fi luate in considerare.

Membrii care au fost autorizati inainte de 2017, inclusiv, si care nu si-au depus Raportul de activitate pentru anul 2017 pe platforma raport.ceccar.ro vor putea incarca Raportul de activitate pentru anul 2018 doar dupa incarcarea Raportului de activitate pentru anul 2017.

Cotizatiile raman la nivelul stabilit pentru anul anterior si pot fi consultate accesand Sistemul de cotizatii in cadrul CECCAR, disponibil pe platforma online.

Sursa: CECCAR Bucuresti

(Visited 452 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


one × 1 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.