Declaratia Unica: informare ANAF despre validare

Declaratia unica privind impozitul pe venit şi contributiile sociale datorate de persoanele fizice se depune doar in format PDF inteligent (fisierul descarcat de pe portalul ANAF), completat si validat.

Dupa descarcarea fisierului pe anumite versiuni de browsere (chrome, mozilla) fisierul se poate deschide doar prin click dreapta pe mouse – open with ca in imaginea de mai jos: click aici

Daca dupa validare constatati ca formularul contine erori, este obligatoriu ca inainte de transmitere sa corectati si sa validati din nou.

ATENTIE!!! Declaratia este fara erori daca in dreapta sus apare mesajul FORMULAR VALIDAT si fisierul PDF are fisier xml atasat. Puteti verifica existenta fisierului xml apasand pe “agrafa din stanga formularului, ca in imagine: click aici

Contabun.ro a mai publicat si:
*Declaratia Unica: ANAF a actualizat PDF-ul inteligent pentru generare formular
*(PDF) OPANAF 49/2019: Declaratia unica se depune pana pe 15 martie 2019

(Visited 2,274 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


one × = 1

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.