ITM: din 20 mai 2019 se va utiliza doar versiunea 6.0.6 a aplicatiei REVISAL

ITM aduce in atentia tuturor angajatorilor ca incepand cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicatiei Revisal.

*(EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat 2019
*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM, actualizat 2019

Angajatorii care in prezent utilizeaza versiunea 5.0.8 a aplicatiei, in mod obligatoriu, isi vor instala mai intai versiunea 6.0.5 dupa care vor putea instala versiunea 6.0.6.

De asemenea, pentru a va asigura de pastrarea securitatii datelor, este indicat ca inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa efectuati o copie de siguranta a bazei de date, accesand butonul „Salvare baza de date” din meniul „Instrumente”.

Reamintim cu acest prilej angajatorilor, ca au obligatia de a respecta dispozitiile Hotararii Guvernului nr. 905 / 2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, in caz contrar fiind pasibili de sanctiuni contraventionale.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Ghid de instalare a aplicatiei Revisal, versiunea 6.0.6 (obligatorie din 20.05.2019)
*REVISAL: cum sa nu pierdeti niciodata datele din program (oficial ITM)

sursa: ITM Arad

(Visited 354 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 2 = two

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.