REVISAL: cum se face restaurarea bazei de date? Afla raspunsul aici

Registrul electronic de evidenta a salariatilor se pastreaza in conditii corespunzatoare, care sa asigure securitatea datelor, precum si respectarea prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal si ale art. 25 din Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la statele de plata.

*(EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi
*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

Angajatorii raspund pentru asigurarea acestor conditii, precum si pentru orice prejudiciu produs salariatului sau oricarei alte persoane fizice sau juridice prin incalcarea acestor obligatii.

Restaurarea datelor salvate se realizeaza din butonul „Restaurare baza de date” sau „Import angajator”, din meniul „Instrumente” al aplicatiei Revisal.

Pentru restaurarea datelor unui singur angajator se va apela operatiunea de „Import angajator” iar pentru recuperarea mai multor angajatori inregistrati in baza de date, se va apela operatiunea „Restaurare baza de date”.

In cazul in care restaurarea bazei de date are loc la prima utilizare a aplicatiei Revisal, dupa instalare, este necesar sa se inregistreze un angajator provizoriu, care va putea fi sters ulterior, daca se doreste acest lucru.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Ghid de instalare a aplicatiei Revisal, versiunea 6.0.6 (obligatorie din 20.05.2019)
*Incetare contract de munca in zi nelucratoare. Cand inregistram incetarea in Revisal?

(Visited 424 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


three × 3 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.