Revisal 6.0.7: raspunsuri la intrebari frecvente

Incepand cu data de 01 iunie 2019, Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei Revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic.

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi
*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, actualizat la zi

Ca atare, Inspectia Muncii a venit si cu o noua versiune a ghidului cu intrebari si raspunsuri, actualizat iunie 2019.

Instalarea aplicatiei Revisal
Pentru a va asigura de faptul ca descarcati si instalati kit-ul oficial al aplicatiei Revisal, va recomandam sa accesati site-ul www.inspectiamuncii.ro/reges si sa efectuati click pe butonul „Revisal 6.0.7”. In continuare va fi necesar sa instalati kit-ul. Pentru prima utilizare a aplicatiei Revisal, va rugam sa inregistrati un angajator de test, care va putea fi sters ulterior, daca se doreste acest lucru.

Conditii de instalare

Instalarea aplicatiei Revisal necesita drepturi de administrator pentru utilizatorul care executa operatiunea. Ulterior instalarii, pentru utilizarea aplicatiei, acest tip de drepturi nu este necesar.

In plus, in cazul in care se foloseste Windows 10 (doar pentru versiunile mai mari decat 1903), este necesara activarea optiunii: .NET Framework 4.8 Advanced Services > WCF Services > HTTP Activation

In cazul in care, pe aceeasi statie de lucru, se intentioneaza gestionarea registrului pentru mai multi angajatori, sunt de luat in considerare urmatoarele aspecte:

Accesul la baza de date de registru este permis fiecaruia dintre utilizatorii unui sistem de calcul pe care a fost realizata instalarea aplicatiei Revisal cu optiunea „Toti utilizatorii”, numai pentru datele de registru aferente angajatorilor adaugati sau importati de catre acestia, datele corespunzatoare angajatorilor initializati de catre ceilalti utilizatori ai statiei nefiind accesibile.

In consecinta, in cazul in care se doreste gestionarea in comun, de catre toti utilizatorii statiei de calcul pe care este instalata aplicatia Revisal, a datelor de registru pentru toti angajatorii inregistrati in baza de date, se recomanda crearea unui utilizator dedicat (denumit, de exemplu, Revisal), cu care sa se autentifice, pentru operarea in cadrul aplicatiei Revisal,toti utilizatorii acreditati.

Descarca de aici Ghidul cu intrebari si raspunsuri Revisal, actualizat iunie 2019

Contabun.ro a mai publicat si:
*Revisal 6.0.7: ghid de instalare si utilizare (valabil din 01.06.2019)
*Revisal 6.0.7: vezi aici ce elemente noi cuprinde
*Revisal nou (versiunea 6.0.7): precizari de ultima ora

(Visited 510 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 7 = one

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.