OUG 56/2019 – completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri

ANAF va aduce la cunostinta aparitia urmatoarelor acte normative: Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 56 din 3 iulie 2019 pentru completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri (Monitorul Oficial nr. 552 din 4 iulie 2019).

Precizari suplimentare:
OUG 56 – Completare legislatie zilieri
*In categoria beneficiarilor activitatii prestate de zilieri au fost introduse si unitatile din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului.
*A fost completata lista domeniilor de activitate pentru care se pot folosi zilieri cu urmatoarele: a) hoteluri si alte facilitati de cazare, tabere de copii, cabane; b) baze sportive si cluburi sportive.

Contabun.ro a mai publicat si
*OUG nr.26/2019: noi domenii in care se pot folosi zilieri, dar si alte modificari importante privind zilierii
*OUG nr.26/2019- modificarea si completarea unor acte normative (zilieri)

sursa – DGRFP Craiova

(Visited 260 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− four = 1

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.