Legea 132/2019 privind modificarea activitatilor zilierilor. Vezi aici textul integral

In Monitorul Oficial nr.575 din 15 iulie 2019 a fost publicata Legea 132/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri.

ART. I Legea nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri, republicatain Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 947 din 22 decembrie 2015, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. La articolul 1 alineatul (1), dupa litera d) se introduce o noua litera, litera e), cu urmatorul cuprins: “e) cota forfetara – suma de bani ce reprezinta un procent de 10% din salariul minim brut pe tara garantat in plata,in vigoare la data platii, pentru fiecare zilier.”

2. La articolul 1 alineatul (3), litera c) se modifica si va avea urmatorul cuprins: “c) Academiei de stiinte Agricole si Silvice «Gheorghe Ionescu-sisesti» si institutelor, centrelor si statiunilor de cercetare-dezvoltare aflatein subordinea sa, a Institutului de Stat pentru Testarea siinregistrarea Soiurilor aflatin subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si a oficiilor de studii pedologice si agrochimice judetene, a institutelor nationale, statiunilor didactico-experimentale ale universitatilor aflatein coordonarea Ministerului Educatiei Nationale si liceelor de profil aflatein subordinea Ministerului Educatiei Nationale, pentru domeniile prevazute la art. 13 alin. (1) lit. a) – d), e^2) si g).”

Descarca de aici Legea 132/2019, in format PDF

Contabun.ro a mai publicat si –
*Regimul fiscal aplicabil veniturilor din activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri
*ITM – Noi activitati prestate de zilieri

(Visited 192 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 − = six

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.