12 august este termenul limita pentru depunerea a patru declaratii fiscale

12 august este termenul de depunere a:
– formularului 010 „Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni/Declaratie de radiere pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica” sau formularului 700 “Declaratie pentru inregistrarea/modificarea categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal” dupa caz.
– formularului 020 ”Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane fizice romane si straine care detin cod numeric personal” sau formularului 700 “Declaratie pentru inregistrarea/modificarea categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal” dupa caz.
– formularului 070 „Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni/Declaratie de radiere pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii liberale” sau formularului 700 “Declaratie pentru inregistrarea/modificarea categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal” dupa caz.
– formularului (087)”Notificare privind aplicarea/incetarea aplicarii regimului special pentru agricultori”.

”Calendarul obligatiilor fiscale aferente lunii august 2019″ este un instrument de informare a contribuabililor care cuprinde informatiile detaliate privind toate termenele limita de declarare a obligatiilor fiscale pentru luna august 2019, conform prevederilor art.155 alin.(2) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare

sursa – DGRFP Ploiesti

(Visited 526 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− two = 7

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.