30 septembrie este termenul limita pentru depunerea a doua declaratii fiscale

30 septembrie este termenul de depunere a:
– formularului 313 – Cerere de rambursare pentru persoanele impozabile neinregistrate si care nu sunt obligate sa se inregistreze in scopuri de TVA in Romania, nestabilite pe teritoriul Uniunii Europene;
– formularului 318 – Cerere de rambursare a taxei pe valoarea adaugata pentru persoanele impozabile stabilite in Romania, depusa potrivit art. 302 alin. (2) din Codul fiscal.

”Calendarul obligatiilor fiscale aferente lunii septembrie 2019″ este un instrument de informare a contribuabililor care cuprinde informatiile detaliate privind toate termenele limita de declarare a obligatiilor fiscale pentru luna septembrie 2019, conform prevederilor art.155 alin.(2) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare.

(Visited 252 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight + 5 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.